1 μήνας Δωρεάν υπηρεσίες email marketing

Για την UNIQUE Marketing & Development Consulting η κάθε εταιρεία είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ, όπως η δική σας. Ειδικότερα στην εποχή που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό για κάθε επιχείρηση να διατηρήσει την επικοινωνία με τους πελάτες της και να δείξει έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά τους.

 

Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο του digital solidarity, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες e-mail marketing για την επιχείρησή σας.

Πιο συγκεκριμένα: Η προσφορά μας αφορά σε ανάπτυξη στρατηγικής e-mail Marketing, ανάλυση πελατολογίου, data cleansing, ανάπτυξη δημιουργικού και πλάνου ενεργειών, αποστολή email, ανάλυση αποτελεσμάτων.

 

Η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για μέχρι 1.500 αποδέκτες ανά επιχείρηση για διάρκεια 1ος μήνα. Η προσφορά για εκδήλωση ενδιαφέροντος ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020.

Πώς λειτουργεί

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με θέμα : Digital Solidarity.

Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για να συζητήσουμε αρχικά για την επιχείρησή σας και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε την υλοποίησή της UNIQUE marketing στρατηγικής για εσάς.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο welcome@uco.gr, στο οποίο θα αναφέρετε τα στοιχεία επικοινωνίας, μία σύντομη περιγραφή της επιχείρησή σας και ότι μας βρήκατε μέσω του digital solidarity.

#DigitalSolidarityGR #μενουμεσπιτι

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας

welcome@uco.com |   210 93 15 095   |    Ευξείνου Πόντου 117, 17123 Νέα Σμύρνη

© 2019 by UNIQUE marketing & development Consulting.