top of page
  • Εικόνα συγγραφέα@ UNIQUE Consulting

Onesoft & UNIQUE marketing σε παράλληλη και δημιουργική πορεία.


To information technology συναντά το marketing.





H Onesoft με εξιδεικευμένες λύσεις πληροφορικής και η UNIQUE marketing & development Consulting ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία, δημιουργώντας μια νέα δυναμική στο χώρο των υπηρεσιών. Πρόκειται για μια συνέργεια που φέρει την σφραγίδα της εξειδίκευσης και της εμπειρίας των δυο μερών.


Βασισμένες στο κοινό τους όραμα, οι δύο εταιρίες θα συνδυάσουν τεχνογνωσία και προϊόντα - IT και marketing - ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα νέο διευρυμένο και συμπληρωματικό πλαίσιο υπηρεσιών 360ο. Έτσι, επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο η ευθυγράμμιση του back end, με το front end με τελικό αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμπειρίας κάθε πελάτη.



Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται η αξιοποίηση δυνάμεων σε επίπεδο τεχνολογίας, εργαλείων εξειδίκευσης & εκπαίδευσης που θα λειτουργήσουν προς όφελος του νέου σχήματος και των συνεργατών τους.


Οι δύο εταιρείες έχουν εξειδίκευση στο χώρο των υπηρεσιών και των ασφαλειών, γεγονός που καθιστά τη συνεργασία τους ιδιαίτερα ελκυστική για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς.



Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κκ. Κ. Κουνάδης και Γ. Μουζάκης, επικεφαλής των δύο B2B εταιριών:

«Για το marketing, το ΙΤ αποτελεί τον 1ο και ουσιαστικότερο συνεργάτη, ενώ αντίστοιχα τo IT, σε συνεργασία με το marketing, κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες του τελικού πελάτη έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερες λύσεις.»

«Στόχος μας είναι, να γίνουμε στρατηγικός συνεργάτης της αγοράς των υπηρεσιών (πιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστική αγορά, real estate, υγεία, τουρισμός κλπ), να προσφέρουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να θέσουμε νέα πρότυπα στον χώρο του ITκαι του marketing, πάντα με αφοσίωση στους συνεργάτες μας.»

OneSoft  - UNIQUE marketing & development Consuilting

Περισσότερα για τις 2 εταιρίες:


Η Onesoft παρέχει εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Με συνεχή προσπάθεια για καινοτομία και εξειδίκευση εξελίσσεται διαρκώς προσφέροντας αξία στους συνεργάτες της και υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης πάντα με το μότο «Εξελισσόμαστε Μαζί» #EvolvingTogether

www.onesoft.org| 211 1211 130 | crm@onesoft.org | Λεωφόρος Συγγρού 244, Καλλιθέα


Η UNIQUE marketing & development Consulting είναι μία σύγχρονη συμβουλευτική εταιρία marketing και η φιλοσοφία της είναι πως η κάθε εταιρία είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δημιουργία στρατηγικής marketing, branding, digital & social media marketing, email marketing, web design.

www.uco.gr | 210 93 15 095 | welcome@uco.gr | Ευξείνου Πόντου 117, Νέα Σμύρνη

155 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page